Ek Hizmetlerimiz​

İlanlarınızı daha verimli ve etkili bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olacak ve mülk yatırımınızdan daha yüksek bir getiriyi garanti edecek çeşitli profesyonel hizmetler sunuyoruz. Deneyimli ekip üyelerimiz, sizi bireysel ve kurumsal olarak desteklemek için yüksek profilli gayrimenkul pazarlamasındaki uzun yıllara dayanan tecrübelerini paylaşıyorİlanlarınızın etkinliğini artırarak ve mülkünüzün satış değerini veya kira gelirini yükseltmeyi mümkün kılıyoruz. 

Profesyonel desteğimizle ilgileniyorsanız hemen bizimle iletişime geçin veya istediğiniz hizmeti doğrudan satın alın.

Size için özenle seçilmiş ilan paketlerimiz en uygun fiyatlarla platformumuzun yetkinlik ve tecrübesinden faydalanmanızı sağlar. Bu gündelik kullanıcılara sağladığı kolaylıkların yanı sıra mal sahipleri ve emlak ofisleri içinde portfölyelerinin tanıtımı ve alıcılara fiyat/performans olarak en doğru şekilde iletilmesini taahhüt eder.

Aşağıdaki paketlerden birini seçerek onaylı ilanlarınızla kullanıcılar nezdinde gerekli güveni oluşturabilir, verim artıracak şekilde daha fazla erişim sağlayabilir ve kurumsal destek gibi hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Bu ve bunun gibi hizmetlerimiz ilanlarınızın daha profesyonel hale gelmesini sağlar ve karlılığınızı artırır. 

Sorularınız için kurumsal destek ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size her konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! 

Promosyon

İlan promosyonu hizmetimiz ile ilanlarınız hem arama sonuçlarında hem de harita görünümünde 30 gün süreyle ön plana çıkarılır ve işaretlenir. Bu hizmet ile ilanlarınız diğer ilanlara göre daha fazla dikkat çeker ve görünür hale gelir. Promosyonlu ilanlar, ilana yapılan geri dönüşleri büyük oranda artırır.

20,00 TL + KDV

İlan Yönetimi

İlan yönetimi hizmetimiz ile ilanlarınız profesyonel içerik sağlayıcılarımız tarafından doğrudan yönetilirBu bağlamda ilanlar arama sonuçlarında ön plana çıkacak doğru anahtar kelimelerle pazarlanır ve ilan materyalleri kullanıcılara en iyi şekilde sunulacak biçimde tasarlanır.

Buna ilanlarınızın hem arama sonuçlarında hem de harita görünümünde 30 gün süreyle ön plana çıkarılmasını ve promosyonlu olarak işaretlenmesini sağlayan ücretsiz Promosyon Paketi dahildir.

Yönetilen ilanlar, yapılan geri dönüşleri artırmanın yanı sıra daha profesyonel bir görüntü sağlar ve sonuç almanızı kolaylaştırır.

40,00 TL + KDV

İlan Yönetimi Örneği

Sosyal Medya Pazarlama​

Standart

Sosyal medya pazarlama hizmetimiz ile ilanlarınız web sitemize ek olarak EveÇık ve SharingFlats sosyal medya sayfalarında Facebook, Instagram ve TikTok üzerinden profesyonel sosyal medya ekibimizce paylaşılır.

Buna ilanlarınızın hem arama sonuçlarında hem de harita görünümünde 30 gün süreyle ön plana çıkarılmasını ve promosyonlu olarak işaretlenmesini sağlayan ücretsiz Promosyon Paketi dahildir.

Bu şekilde ilan görünürlüğü sosyal medya platformları ile desteklenir ve ilana yapılan geri dönüşler büyük oranda artar.

100,00 TL + KDV

Premium

Sosyal medya pazarlama premium hizmetimiz ile ilanlarınız için web sitemize ek olarak Google üzerinden profesyonel reklam ekibimizce doğrudan reklam hizmeti verilir.

Buna ilanlarınızın EveÇık ve SharingFlats sosyal medya sayfalarında Facebook, Instagram ve TikTok üzerinden profesyonel sosyal medya ekibimizce paylaşılmasını sağlayan ücretsiz Sosyal Medya Paketi dahildir.

Reklamlı ilanlar için hedef kitle belirlenmesi, metin hazırlanması ve görsel yönetimi bağlamında sonuç odaklı hizmet verilir ve alınan sonuçlar müşteri ile periyodik olarak paylaşılır.

Fotoğraf ve Video Destek

Standart

Fotoğraf ve video destek paketimiz ile ilan resim ve videolarınız profesyonel görsel iletişim ekibimizce doğru ışık ve sunum teknikleri ile düzenlenir.

Buna ilanlarınızın hem arama sonuçlarında hem de harita görünümünde 30 gün süreyle ön plana çıkarılmasını ve promosyonlu olarak işaretlenmesini sağlayan ücretsiz Promosyon Paketi dahildir.

Promosyonlu ve görsel destekli ilanlar ilana yapılan geri dönüşleri büyük oranda arttırır.

300,00 TL + KDV

Premium

Fotoğraf ve video destek premium paketimiz ile ekibimiz yerinize gelerek yüksek çözünürlüklü ve profesyonel fotoğraf ve video çekimi yapar.

Görsel materyaller ilana doğrudan ekibimizce yüklenir ve ilanınız 30 gün süreyle sizin için profesyonel olarak yönetilir.

Buna ilanlarınızın ilan resim ve videolarınız profesyonel görsel iletişim ekibimizce doğru ışık ve sunum teknikleri ile düzenlenmesini sağlayan ücretsiz Fotoğraf ve Video Destek Paketi dahildir.

Görsel destekli yönetilen ilanlar ilana yapılan geri dönüşleri artırmanın yanı sıra çok daha profesyonel bir görüntü sağlar ve sonuç almanızı kolaylaştırır.

Tadilat Destek

Tadilat hizmetimiz ile 10 yıldan uzun süredir anlaşmalı olduğumuz tecrübeli ustalarımızla 70 m2’den büyük yerleriniz için boya, parke, sistre cila, elektrik, sıhhi tesisat, mutfak, banyo renovasyonu için hizmet teklifi verilir.

Profesyonel ekibimiz sizin için doğru usta seçimini, kaliteli materyal kullanımını ve tadilatın tecrübeli ekipler eliyle ve pazarlama ekibiyle hesaplı ve sonuç odaklı olmasını sağlar.

Örnek

İç Tasarım Destek

Standart

İç tasarım paketimiz ile 70 m2’den büyük yerlerinize kurumsal olarak anlaşmalı olduğumuz IKEA iç tasarımcıları gelir ve tasarım konusunda profesyonel satış desteği ve fikir verir.

Profesyonel ekibimiz sizin için süreç yönetimini sağlar. Eşyalı ilanlar, eşyasız ilanlara göre daha fazla rağbet görmektedir.

1000,00 TL + KDV

İç Tasarım Destek Premium

İç tasarım premium paketimiz ile 70 m2’den büyük yerlerinize anlaşmalı olduğumuz Türkiye’nin öncü mimarlık ofislerinden iç mimarlar gelir ve yerinize özel sizin için bir iç tasarım hizmet teklifi verir.

Profesyonel ekibimiz sizin için uçtan uca süreç yönetimini ve tasarım projesinin sonuç odaklı olmasını sağlar. İyi planlanmış ve uygulanmış bir tadilat ve eşyalandırma, yerinizin değerini, ilanların verimini ve fiyatını ciddi ölçüde artırır.

Tadilatlı ve eşyalı ilanlar, özellikle yapılacak profesyonel bir görsel tasarımla diğer ilanlara göre daha fazla rağbet görmektedir.

Örnek İlanlar

Neden EveÇık Yeni Nesil Emlak Destek Paketlerinden Faydalanmalıyım?

Daha çok müşteri, daha hızlı süreç, daha çok yetkinlik, daha düşük maliyet...

  • Eski nesil emlakçıların çoğu dijital okur-yazar değildir ve içerik üretimi konusunda yetkinlikleri kısıtlıdır. Dolayısıyla emlak ilanlarınıza daha az kişi erişir ve sonuç alma süreniz uzar.
  • Verilen ilanlardaki dijital materyallerin kaliteli olmaması, video, drone çekimi gibi yeni görsel teknolojilerin kullanılmaması, anahtar kelimelerin doğru seçilmemesi ilanlardaki verimliliği düşürür.
  • Sosyal medya pazarlaması konusunda yetkinlik gösterilmeyen ilanlar potansiyel alıcı kitlesine tam olarak ulaşamaz.
  • Uzmanlarımız modern dijital pazarlama tekniklerinin tamamını emlak pazarı için etkin bir şekilde kullanır ve ilanları en kaliteli ve maksimum gelir sağlayacak nitelikte oluşturur.
  • Potansiyel alıcılar profesyonel ilanlar ile gayrimenkul hakkında daha kapsamlı bilgi ve perspektif sahibi olur ve bu işlem maliyetlerini düşürür.
  • Fiyat optimizasyonu ile ücretli veritabanlarından gerçek zamanlı pazar verilerine göre satış veya kiralama bedelleri belirlenir ve kar oranı yükseltilir.
  • Emlakçılık hizmeti bu konuda lisanslı emlakçılar aracılığıyla yürütülür ve maliyetleri piyasadaki standart komisyon ücretleri ile birebir aynıdır. Ek bir maliyet gerektirmez!

%47

Ekstra ev düzenleme, iç mimarlık ve çevre tasarımı çalışmaları, grafik tasarım ve 3D modelleme ile talep %47 oranında arttırabilir.

%81

Günümüzde tüm emlak işlemlerinin %81’i dijital mecralar üzerinden gerçekleştirilmektedir ve bu oran gün geçtikçe artmaktadır.

%92.7

Eski nesil emlakçıların yabancı dil hakimiyeti olmaması, satılık veya kiralık ilanınızı sadece yerel pazar ile kısıtlar. Oysa ki yabancı yatırımcıların %92.7’si Türkiye’de gayrimenkul satın almaktadır ve yabancılara hukuken döviz cinsinden kiralama yapmak mümkündür.

İlanını Yayınlamak İster Misin?