Beşiktaş’taki Evini Bul!

Beşiktaş bölgesinde oldukça geniş bir skalada apartman dairesi, müstakil ev, residence ve lüks villa seçenekleri bulunmaktadır. Bu bölgede, şehrin dinamizmini evinizde hissetmek için, birbirinden güzel dekore edilmiş ev ve oda konseptleri bulabilir, keyfinize göre bir ev kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Beşiktaş Emlak Künye

 • AHALİ

Çalışanlar, öğrenciler ve aileler.

 • NE VAR NE YOK?

Çok canlı ve hareketli bir şehir yaşamı ve merkezi lokasyon.

 • YAŞAM TARZI

Modern etmenlerin yoğunlaştığı, iş hayatı ve sosyal hareketlilik.

 • EMLAK PAZARI

Siteler, çok katlı yapılar, apartman daireleri ve tarihi yapılar.

 • ALBENİSİ

Beşiktaş’taki hareketli yaşama ve tarihi dokuya bayılacaksınız

Beşiktaş Mahalle Rehberi

Neden Beşiktaş?

Merkezi konum. Sosyal hareketlilik.

Avrupa Yakası’nın çağdaş yaşam merkezi Beşiktaş İstanbul’un dinamizmine katılmak isteyenler için bir çok seçenek sunmaktadır. Tüm ulaşım olanaklarına yakın, bir eğitim ve kültür bölgesi olan Beşiktaş’ta ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız.

Eğer Beşiktaş kiralık daireleri ve Beşiktaş satılık daireleri hakkında bilgi almak istiyorsanız yukarıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Beşiktaş Belediyesi’nin resmi sayfasından Beşiktaş ve çevresi hakkında ayrıntılı bilgiye ve bir çok hizmete ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş’ta ufak bir gezintiye çıkıp Ihlamurdere ve Ortaköy’de sokak lezzetlerini tadabilir; Maçka ve Abbasağa parklarında keyifli bir yürüyüş yapabilir, Dolmabahçe Sarayı ve Yıldız Sarayı’nda tarihi mirası keşfedebilir, Bebek’te güzel bir kahvaltı yapabilir ve Levent’de iş yaşamının dinamizminde kendinizi kaybedebilirsiniz.

Beşiktaş Emlak Pazarında Neler Oluyor?

Lüks siteler, apartman daireleri ve plazalar.

Beşiktaş emlak portfölyosü genellikle modern çok katlı yapılar, apartman daireleri ve sitelerden oluşmaktadır. Bununla beraber merkezi noktalarda tarihi binalara ve kimi kısımlarda bahçeli villa tipi yapılara rastlamak mümkündür.

Beşiktaş meydanndaki metro projesinin tamamlanması ile ulaşım imkanlarının bütünleşik bir şekilde artırılması hedeflenmektedir. Bunun yanında ilçe genelinde bir çok rezidans projesi dikkat çekmektedir.

Beşiktaş’ı Kimler Tercih Ediyor?

Hayatın merkezinde olmak isteyenler.

Beşiktaş kiralık ev ve Beşiktaş satılık ev fırsatları ile en çok ilgilenenlerin başında profesyoneller ve öğrenciler geliyor. Bölge merkezi konumuyla bir çok farklı demografik grubunun dikkatini çekiyor.

Bununla beraber Beşiktaş, site içlerinde aileler içinde iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.


Beşiktaş Konum Bilgisi

 • Nüfus

185.447 Kişi

 • Trafik

32 dk

 • Yüz Ölçümü

18,04 km²

Beşiktaş’tan Kareler

 • Bebek

İstanbul’un en sosyetik mahallerinden biri olan Bebek ayrıca gece hayatının da gözde noktalarından. Ayrıca eşsiz sahili ile huzur veren manzaralara sahip bu semt birçok kategoride kiralık ve satılık ev seçenekleri sunuyor.  


 • Etiler

Huzurlu, elit ve iş insanlarının tercih ettiği bu semtte ev kiralamak son zamanlarda oldukça popüler. Her geçen gün emlak değeri artan bu semtte ev satın alarak yatırım yapmakta akıllıca bir seçim olabilir. 

 • Gayrettepe

Son yıllarda ki değişimi ile iş hayatının merkezine dönen bu semt, hala sakin ve huzurlu yaşam alanlarını korumuş. Kiralık evler ve satılık evler genellikle modern yapıda. Apartman dairesinden plazaya kadar birçok farklı seçenek sunuyor.

İlçe ilçe emlak fırsatları

Hayalinizdeki evinizi bulmak için İstanbul’un tüm ilçelerinde doğrudan sahibinden veya emlak ofislerinden kaçırılmaz kupon daireler.

İlanını Yayınlamak İster Misin?