Şişli’teki evini bul!

Şişli bölgesinde oldukça geniş bir skalada apartman dairesi, plaza, güvenlikli site, lüks residence ve bahçeli villa seçenekleri bulunmaktadır. Bu bölgede, profesyonel iş hayatının dinamizmini evinizde hissetmek için, birbirinden güzel dekore edilmiş ev ve oda konseptleri bulabilir, keyfinize göre bir ev kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Şişli Künye

 • AHALİ

Çalışanlar ve aileler.

 • NE VAR NE YOK?

Çok canlı ve hareketli bir ticari bölge ve iş yaşamına has bir yoğunluk.

 • YAŞAM TARZI

Modern, etkin ve lüks öğelerin harmanlandığı bir şehir yaşamı.

 • EMLAK PAZARI

Gökdelenler, çok katlı binalar, apartman daireleri ve siteler.

 • ALBENİSİ

Şişli’de İstanbul’un iş hayatının tam kalbinde modern ve konforlu yaşayın.

Şişli Mahalle Rehberi

Neden Şişli?

Modern Yaşam. Profesyonel dokunuşlar.

Avrupa Yakası’nın tarihi kalbi Şişli İstanbul’da ticari hayatın dinamizmini yakalamak isteyenler için bir çok seçenek sunmaktadır. Tüm ulaşım olanaklarının ortasında, bir katma değer bölgesi olan Şişli’de modern hayatın tüm aksamlarını bulacaksınız.

Eğer uygun fiyata sahibinden Şişli kiralık daireleri ve sahibinden Şişli satılık daireleri hakkında bilgi almak istiyorsanız yukarıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Şişli Belediyesi’nin resmi sayfasından Şişli ve çevresi hakkında ayrıntılı bilgiye ve bir çok hizmete ulaşabilirsiniz.

Şişli’de ufak bir gezintiye çıkıp Cevahir ve Kanyon alışveriş merkezlerinde İstanbul’un en güzide mekanlarından bazılarına göz atabilir; Ihlamur Kasrı ve Maçka Parkında kısa yürüyüşlere çıkabilir, Teşvikiye ve Nisantaşı’nda modanın geldiği son noktaları keşfedebilir, Askeri Müze ve Atatürk Müzesini gezebilir ve Valikonağı’nda elit restoranlara göz atabilirsiniz.

Şişli Emlak Pazarında Neler Oluyor?

Çok katlı yapılar, lüks rezidanslar, ve villalar.

Şişli emlak portfölyosü genellikle apartman daireleri, lüks rezidanslar, gökdelenler, plazalardan oluşmaktadır. Bununla beraber kimi kısımlarda bahçeli villalara da rastlamak mümkündür.



Özellikle Büyükdere ve Levent bölgelerinde yoğunlaşan yüksek katlı yapılaşma ve Teşvikiye-Nişantaşı hattındaki elit sosyal yaşam olanakları ile Şişli bölgesi dün olduğu gibi bugünde emlak alanında İstanbul’un en değerli noktalarından birini oluşturuyor. Mecidiyeköy ve Bomonti hattında ciddi kamu-özel ortaklığı projeleri yürütülüyor.

Şişli’yi Kimler Tercih Ediyor?

Profesyoneller ve iyi yaşayanlar.

Şişli kiralık ev ve Şişli satılık ev fırsatları ile en çok ilgilenenlerin başında profesyonel çalışanlar, yeni evli çiftler ve çocuklu aileler geliyor. Bölge yeni yapılar ve sosyal donatılar noktasında ciddi bir stok içeriyor. Bunun haricinde iş yaşamı için dışarıdan gelen misafirlerde genellikle bu bölgede konaklıyor.


Şişli Konum Bilgisi

 • Nüfus

318.217 Kişi

 • Trafik

27 dk

 • Yüz Ölçümü

35,01 km²

Şişli’den Kareler

 • Harbiye

Birçok farklı ülkeden insanların yaşadığı, merkezi ve tarihi bir diğer semt Harbiye. Taksim’e yakın fakat daha sakin bir nokta olan bu semtte modern ve tarihi evler bulabilmek mümkün.

 • Mecidiyeköy

Alışveriş merkezleri ve plazalarıyla hem iş dünyasının hem de alışverişin merkezi. Kolay ulaşımı, diğer semtlere yakın olması nedeniyle çok tercih edilen bir semt. Gündüzleri canlı ve kalabalık olan bu semt birkaç sokak sonra size sakin ve huzurlu evler sunuyor.

 • Teşvikiye

Şıklığın, modanın ve alışverişin kalbi olan bu semt birçok kişinin favorisi. Her ne kadar kiralık ve satılık ev bulmak zor olsa da bu zorluğa kesinlikle değen İstanbul’da ki ender noktalardan biri. 

İlçe ilçe emlak fırsatları

Hayalinizdeki evinizi bulmak için İstanbul’un tüm ilçelerinde doğrudan sahibinden veya emlak ofislerinden kaçırılmaz kupon daireler.

İlanını Yayınlamak İster Misin?